Portretschildercursussen, Houten Urn Feniks en Verkoop schilderijen

hide

06-10647754

op werkdagen 13/18u

 
Uw winkelwagen is leeg.

eeuwige gevechtIk observeer de wereld om me heen............. .en vergeet soms om mee te doen. Beeldend vormgeven is voor mij, mijn observaties vormgeven. Dat wat ik zie of voel, soms om het kwijt te raken, soms om het te delen met anderen of een boodschap over te brengen. Vaak een soort sport en daag ik mezelf uit om dat wat er voor me model staat, op papier te krijgen. Ik zie dat als een soort gevecht, vandaar dat ik zelden zittend teken of schilder, maar meestal sta ik in een gevechtshouding achter mijn tekenbord. Ik teken dan om het tekenen en niet om het resultaat .........misschien omdat ik ervaren heb dat ik met die werkhouding de beste resultaten bereik.

De ets hiernaast heb ik gemaakt tijdens mijn opleiding aan de academie voor Teken- en Handvaardigheidsleraren te Tilburg (1973-1978). Enwel de NHT opleiding in de avonduren. Een combinatie van tekenen en handenarbeid.

 

 

 

 

Ets 1976: Etsen is een technische bezigheid waarin ik mezelf weinig in kwijt kon, dus probeerde ik een bepaalde visiie van mij in de ets te stoppen. Zwart is een ets en rood is de linosnede erachter. Als je de mannen (mensen) doorscheurt, blijkt dat ze van binnen hetzelfde zijn. Jaja........de jaren 70 we waren door en door wereld beschouwend bezig. Bijna elk feestje begon met de vraag : 'Wat is de zin van het leven'.........en dan hadden we gesprekstof voor de hele avond.

Studio Feniks | Rappardstraat 35 | 6822 CV | Arnhem 

Deze website gebruikt alleen functionele Cookies! Lees hier over ons cookiebeleid