Portretschildercursussen, Houten Urn Feniks en Verkoop schilderijen

hide

06-10647754

op werkdagen 13/18u

 
Uw winkelwagen is leeg.
Edy van Midde

FleurtjeIn het voorjaar komt mijn kat ‘ Fleurtje ‘ soms ons huis binnen gerend met een jong vogeltje, dat uit het nest is gevallen. Daarom houd ik in deze periode mijn kat en alle vogelhuisjes en nestjes in mijn tuin goed in de gaten.

Elke keer opnieuw werd ik dan weer geraakt door het wonder van de natuur dat zich elk voorjaar weer afspeelt in het vogelhuisje in mijn achtertuin.
Zó is mijn idee van de houten urn Feniks ontstaan.

Nu ik met pensioen ben, na 35 jaar op een creatieve afdeling van een therapeutische instelling te hebben gewerkt, had ik de tijd om dit idee uit te werken. 

Ik ben zelf enthousiast over mijn houten urn Feniks:

Een eenvoudig en vertrouwd uitziend vogelhuisje, maar dat wel gemaakt is van eerste klas inlands eikenhout en zo vernuftig geconstrueerd is dat het in een oogwenk aangepast kan worden aan alle seizoenen én aan een binnen- of buitenfunctie. Kleinschalig gemaakt in een werkplaats waar mensen de kans krijgen om weer volwaardig terug te keren naar onze maatschappij. ( gevangenis Sittard )

Dit in tegenstelling tot de vaak exclusieve urnen, gemaakt door de beste kunstenaars en van de duurste materialen.

De Feniks is de enige urn die een glimlach bij je teweeg brengt en waarbij je op de eerste plaats denkt aan nieuw leven.

Boven de as van onze dierbaren, ontstaat elk jaar nieuw leven.

Mooier kan het toch niet ?

Edy van Midde

Studio Feniks | Rappardstraat 35 | 6822 CV | Arnhem 

Deze website gebruikt alleen functionele Cookies! Lees hier over ons cookiebeleid