Portretschildercursussen, Houten Urn Feniks en Verkoop schilderijen

hide

06-10647754

op werkdagen 13/18u

 
Uw winkelwagen is leeg.

Onderhoud van de houten Urn Feniks

Alle onderdelen van de Feniks zijn gemaakt van Europees eikenhout en middels watervaste houtlijm en extra verbindingen aan elkaar bevestigd. Mocht er in de toekomst een onderdeel aan vervanging toe zijn, dan zijn de onderdelen op termijn ook los verkrijgbaar. De houten urn Feniks is onbehandeld, zodat u die naar eigen voorkeur kunt beschilderen, beitsen of in de houtolie zetten.

Alle houten buiten objecten hebben regelmatig onderhoud nodig. De urn kunt u in de herfst naar  binnen halen. De gedenkplek met het asbusje krijgt dan binnenshuis een plekje. De buitenkant die blootgesteld wordt aan weer en wind, kunt u schilderen of lakken. Het nestgedeelte kunt u behandelen met milieuvriendelijke en reukloze houtolie of onbehandeld laten. Het insectenblok moet ook onbehandeld blijven.

De urn kunt u ruim vóór de lente weer buiten hangen, zodat alle eventuele houtoliegeurtjes op tijd zijn verdwenen. Dit vergroot de kans op een succesvol nest in het voorjaar. Vaak gebruiken vogels vóór het nestelen een leeg vogelhuisje om te rusten of te slapen.

Houten Urn Onderhoud

Studio Feniks | Rappardstraat 35 | 6822 CV | Arnhem 

Deze website gebruikt alleen functionele Cookies! Lees hier over ons cookiebeleid